Assortiment

Kloofmachine 35 ton

Een groot voordeel van deze kloofmachine is dat deze zowel staand als liggend gebruikt kan worden. Beschikt over een grote steunvoet waar de blokken opstaan met antislip Deze kloofmachine zal gegarandeerd elk stuk hout kloven en voor geen enkele boomstam terugdeinzen. De lengte van de stam kan daarbij tot wel 62 cm zijn.

De kloofmachine is erg eenvoudig te bedienen. Met 2 handsbediening. 

Door middel van een dissel en een aanhangerkoppeling kan de machine makkelijk naar de gewenste locatie verplaatst worden. De kloofmachine mag op de openbare weg achter een voertuig vervoerd worden max 45 km/uur (let u echter wel op de regels van de wegenverkeerswet -> licht, nummerplaat, etc.).


Aggregaat Diesel

Hyundai 7,0kW Generator Aggregaat Dieselkrachtstroom

Dit is een stille en compacte maar ook zeer krachtige standby-generator van Hyundai en biedt schakelbare 230V-eenfasige of 400Vdriefasige stroomspanning en een betrouwbare bron voor backup-stroom. Deze verrijdbare generator wordt aangedreven door een 4-takt, luchtgekoelde 498 cc enkele cylinder Hyundai dieselmotor, met een maximumvermogen van 7,0 kVA (400). Als beschikbare aansluitingen zijn er 1x PCE5p (400) en 1 x 32 (A) stopcontacten. Om overlast te beperken is de generator omhuld door een geluiddempende behuizing en zorgt ervoor dat overlast binnen de bedrijfsruimte voor u, uw familie of uw werknemers tot een minimum beperkt blijft. De generator is tevens voorzien van een AVR alternator welke zorgt draagt voor stabiele stroomvoorziening voor zowel de essentiële functies maar ook geschikt is voor meer gevoelige elektronische apparatuur zoals tv’s, computers en smartphones. Op een volle brandstoftank loopt de generator ca. 13 uur bij 50% vermogen. Naast de elektrische start functie beschikt de machine over een handig digitaal bedieningspaneel dat de frequentie, spanning en totale looptijd weergeeft, bij een te laag olieniveau wordt de generator automatisch uitgeschakeld zodat de motor te allen tijde wordt beschermd. De generator vergt weinig service en onderhoud en is zeer gebruikersvriendelijk.

Springkussen Clown

Binnenkort een bedrijfsopening, straatfeest, verjaardag, bruiloft of ander feest waarbij u ook op zoek bent naar plezier voor de kinderen?

Huur dan nu GOEDKOOP een springkussen voor

125 Euro incl. BTW

De afmetingen van onze kussens bedragen 5 x 4 m en zijn voorzien van een dak tegen regen/zon.

Ook dit springkussen is voorzien van een certificaat en gekeurd op veiligheid.

Prijs is gebasseerd op zelf ophalen.

Ook kunnen wij het springkussen neerzetten voor u, zodat het meteen gebruikt kan worden en na af loop ruimen we hem weer op en nemen hem mee. Dit tegen een geringe meerprijs.